Sommerjobb for studenter: Analyser Econas studentundersøkelse

Econa kjører årlig ut en undersøkelse til våre studenter hvor vi blant annet kartlegger studiehverdagen deres. Vi søker nå etter noen som kan ta på seg jobben med å analysere undersøkelsen, skrive ut rapport og foreslå politiske budskap og tiltak basert på funnene. I tillegg vil det ligge arbeidsoppgaver knyttet til ryddig av gamle undersøkelser og vasking av datasett.

Student? Sommerjobb med å analysere Econas studentundersøkelse

4. april 2019: Vi har fått mange gode søkere til sommerjobbene, og stillingene er nå bestatt.

Til dette trenger vi to kreative og flinke mennesker som er glad i tall. Oppstart vil være midten av juni og seks uker frem i tid.

Dette er en perfekt oppgave for studenter som trenger relevant arbeidserfaring! Vi tilbyr et høykompetent miljø og mulighet for å bygge et viktig nettverk før arbeidslivet.

De som ansettes må ha:

Vi må ha dokumentasjon i form av karakterutskrift og emneutskrift som viser at du kan avansert Excel, SPSS, Stata eller andre statistikkverktøy. Du må kunne kvantitativ metode. Vi ønsker noen som kan oversette tall til tekst, så skriveferdigheter er viktig. Til slutt ser vi etter noen som oversette resultatene fra undersøkelsen til konkrete budskap og tiltak.

Vi ønsker deg/dere som er:

Selvstendig og kreativ. Vi søker etter deg som tør å be om hjelp når det er noe du lurer på. Vi kommer til å ansette to personer, så det er en fordel om du har gode samarbeidsevner. Vi trenger deg som har en viss oversikt over det politiske landskapet i Norge, og særlig knyttet til studenter. Kjenner du til oss og hva vi holder på med er det et stort pluss!

Econa tilbyr

Vi tilbyr et kompetent, engasjert og hyggelig arbeidsmiljø i moderne lokaler i Oslo sentrum. Det er gode arbeidsvilkår og tilgang til personalrestaurant.

I tillegg er vi opptatt av at arbeid skal generere resultater som vi skal bruke til noe, så dette er ikke arbeid som vil bli lagt i en skuff. Resultatene vil bli brukt inn mot studenter, UH-sektoren og inn i den offentlige debatten.

Høres dette spennende ut?

Send meg en søknad hvor du forteller hvorfor du kunne tenke deg å ha sommerjobb hos oss, og legg ved CV og dokumentasjon på at du kan relevant statistikkverktøy og metode.

Har du spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder Maria Østerhus Lobo, Fag og samfunnspolitisk avdeling i Econa. Jeg kan nås på maria@econa.no og telefon 90910386.

 

Econa organiserer studenter og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag. Vi er 21.000 medlemmer, hvorav 3.000 studenter. Econa jobber for å gi medlemmene gode og relevante tilbud gjennom hele karrieren, og viser hvordan medlemmene skaper verdi for samfunnet. Vi er med i Akademikerne med 200.000 medlemmer, og jobber med å utvikle gode kommersielle fordeler gjennom Akademikerne Pluss.