Sommerjobb hos Econa: Analyse av studentundersøkelsen

Econa kjører årlig en undersøkelse blant våre studenter hvor vi blant annet kartlegger studiehverdagen, og i år også effekten av corona. Vi søker nå etter noen som kan analysere undersøkelsen, skrive en rapport og foreslå politiske budskap og tiltak basert på funnene. I tillegg vil det ligge arbeidsoppgaver knyttet til ryddig av gamle undersøkelser og vasking av datasett.

Sommerjobb hos Econa: Analyse

Vi søker to kreative og flinke mennesker som er glade i tall. Oppstart vil være midten av juni og seks uker frem i tid. Dette er en perfekt oppgave for studenter som trenger relevant arbeidserfaring! Vi tilbyr et høykompetent miljø og mulighet for å bygge et viktig nettverk før arbeidslivet.

Vi ønsker deg/dere som er:

Vi søker etter deg som er selvstendig og kreativ, men tør å be om hjelp når det er noe du lurer på. Vi kommer til å ansette to personer, så gode samarbeidsevner er forventet. Vi trenger deg som har en viss oversikt over det politiske landskapet i Norge, særlig knyttet til studenter. Kjenner du til oss og hva vi holder på med er det et stort pluss!

De som ansettes må ha:

Vi må ha dokumentasjon i form av karakterutskrift og emnebeskrivelse som viser at du kan avansert Excel, R, SPSS, Stata eller andre statistikkverktøy, og er sterk i kvantitativ metode. En del av jobben er å oversette tall til tekst og omsette resultatene fra undersøkelsen til konkrete budskap og tiltak. Gode skriveferdigheter er derfor viktig.

Econa tilbyr

Vi tilbyr et kompetent, engasjert og hyggelig arbeidsmiljø i moderne lokaler i Oslo sentrum. Det er gode arbeidsvilkår og tilgang til personalrestaurant.

I tillegg er vi opptatt av at arbeid skal generere resultater som vi skal bruke til noe, så dette er ikke arbeid som vil bli lagt i en skuff. Resultatene vil bli brukt inn mot studenter, UH-sektoren og inn i den offentlige debatten.

Høres dette spennende ut?

Har du spørsmål kan du kontakte rådgiver og analytiker Atle Øvrebotn Kolbeinstveit, atle@econa.no eller 901 97 756.

Søknad med vedlegg sendes til svein@econa.no.

Skriv i søknaden hvorfor du kunne tenke deg å ha sommerjobb hos oss. Legg ved CV og dokumentasjon på at du kan relevant statistikkverktøy og metode.

Søknadsfrist 20. mai.


Ikke medlem? 
Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.