Sommerjobb: Kvalitetssikring av medlemsregister

Vi trenger hjelp til å kvalitetssikre medlemsregisteret vårt! Econa søker en nøyaktig person til et kort oppdrag i sommer. En hyggelig medarbeider hjelper deg i gang, og vil være kontaktpersonen din mens oppdraget pågår. Jobben krever ingen spesiell fagkompetanse, så vi ser for oss at f.eks. en student som ønsker seg litt arbeidserfaring kan passe godt.

865728066

Oppdraget går ut på å sjekke sektortilhørighet for om lag 3.600 arbeidsgivere opp mot ulike registre, blant annet Brønnøysundregisteret. Annet registreringsarbeid eller enkelt kontorarbeid kan bli aktuelt.

Arbeidet er rutinepreget, men krever at du er nøyaktig. Oppdraget gjøres på deltid etter nærmere avtale mellom midten av juni og midten av juli.

Jobben gjøres fortrinnsvis i våre trivelige kontorer i Oslo sentrum. Har du spørsmål, kan du kontakte Anne Sophie Juel, avdelingsleder for marked og kommunikasjon, asj@econa.no, tlf. 900 86 534. Og har du lyst på jobben og tror du kan passe, er det bare å sende en kort søknad og CV til samme adresse innen 14. mai.


Econa organiserer studenter og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag. Vi er 22.000 medlemmer, hvorav 3.000 studenter. Econa jobber for å gi medlemmene gode og relevante tilbud gjennom hele karrieren, og viser hvordan medlemmene skaper verdi for samfunnet. Vi er med i Akademikerne med 208.000 medlemmer, og jobber med å utvikle gode kommersielle fordeler gjennom Akademikerne Pluss. Vi er 30 ansatte i Econa.