Spennende arrangementer med Econa Student våren 2021

Gjennom vinteren og våren har Econa student en rekke spennende arrangementer til deg. Vi håper selvfølgelig å kunne ønske deg velkommen til tradisjonelle arrangementer på ditt studiested i løpet av semesteret – så snart smittesituasjonen tillater det. I mellomtiden har vi en rekke digitale tilbud til deg.

Din studentgruppe har allerede planene klare og krysser fingrene for at de snart kan ønske velkommen til medlemsarrangementer som tidligere. Per nå er dette dessverre ikke forsvarlig, og vi har derfor flyttet alle våre arrangementer på nett inntil videre. 

Vi lover et bredt utvalg av arrangementer, og noe som passer for enhver smak. Mye ligger allerede ute i arrangementskalenderen. Vi jobber samtidig med å utvikle nye arrangementer for deg som studentmedlem for å dekke dine behov. Det vil også komme flere arrangementer fra din lokale studentgruppe. 

Vi skal selvfølgelig arrangere NM i økonomi 2021 hvor økonomistudentene skal få bryne seg på blant annet grunnleggende pensum, regnskap og case. Vi håper at vi kan gjennomføre årets arrangement på en så «normal» måte som mulig, men vi tar også selvfølgelig høyde for at noe av konkurransen må gjennomføres digitalt. NM i økonomi 2021 har allerede åpnet for påmelding med påmeldingsfrist 2. mars. 

Les mer om NM i økonomi og meld deg på her

Vi i Econa følger smittesituasjonen tett og vil alltid sørge for å følge gjeldende retningslinjer fra helsemyndighetene. Våre arrangementer skal alltid være i tråd med råd og anbefalinger for gjennomføring, slik at du kan føle deg trygg når du deltar. 

Følg derfor din lokale studentgruppe både på Facebook og Instagram, samt Econa Student på Facebook og Instagram for hyppige oppdateringer.