Studentlederen: Nadine Humberset Holmøy

-Medlemmene våre skal få den beste opplevelsen, både faglig og sosialt, gjennom våre arrangement. Det sier studentleder Nadine Humberset Holmøy ved Econa NTNU Handelshøyskolen, og legger til at de er opptatt av å skape verdi for medlemmene.

Nadine Humberset Holmøy

Foto: Kristin Smithsen

Nadine går på økonomi og administrasjon og har vært aktiv i Econa i litt over ett år. 

Hvorfor ville du bli studentleder?

- Det var faktisk ikke noe jeg i utgangspunktet siktet mot, der jeg var helt ny på NTNU Handelshøyskolen og prøvde å skape meg venner gjennom verv. Jeg ble veldig fort glad i Econa og verdiene deres gjennom året, samt at jeg elsket oppgavene og utfordringene jeg fikk. Følelsen av å arrangere og gjennomføre mitt helt eget arrangement, den gleden av å lykkes, det var en glede jeg ville hjelpe andre med å oppleve også. Derfor stilte jeg som leder når muligheten bød seg, samtidig er det en fantastisk erfaring å ta med seg videre ut i arbeidslivet.

Hva har du lært i studiet så langt som du kan bruke som leder?

- I studiet har jeg lært meg å se mennesker, å se verdien og egenskapene til de ulike mennesketypene. På studiet lærer vi litt av alt mulig, alt fra regnskap til rettslære. Ingen kan være best i alt, og derfor er det viktig å delegere. Jeg trenger en økonomiansvarlig, en markedsføringsansvarlig og en nestleder som kan styrke meg på de punktene der jeg kanskje ikke er best eller strekker til. Jeg har lært at en bedrift består av flere avdelinger og at de må jobbe sammen for å klare å lykkes. Ingen klarer det alene i lengden.

Hva er de beste tilbudene dere har til medlemmene på NTNU?

- Vi tilbyr gode og varierte arrangement, der vi fokuserer sterkt på medlemmenes ønsker. På stand tar vi i mot innspill og prøver å innfri så godt vi kan. Hjelper godt å Lokalavdelingen som støtter oss økonomisk, i tillegg har vi dratt mye nytte av Danske Bank, da de er lett tilgjengelige her i Trondheim. Disse får vi låne til foredrag og liknende. Alle faglige arrangement som har fokus på jobbrelaterte ting pleier å ha bra oppmøte. Gjennom året har vi også en del stands hvor medlemmene våre kan vinne spennende gaver.

Hvordan ser du på framtiden for studentgruppen?

- Fremtiden vår ser utrolig lys ut, der vi vokser i medlemsbasen og blir mer synlige på skolen for hver dag som går. Jeg har fått æren av å få inn mange nye, men fantastiske og engasjerte styremedlemmer. Friskt blod til Econa NTNU Handelshøyskolen sitt styre, slik at vi kan få flere kreative og nye innspill til hvordan vi kan utvikle oss, og skape en bedre hverdag for medlemmene våre.

På hvilke måter bidrar studentgruppen ved NTNU til Econa sin strategi?

- Vi har hatt god økning i medlemsbasen, og gjort det bra på de siste konkurransene. Medlemmene våre skal få den beste opplevelsen, både faglig og sosial, gjennom våre arrangement. På denne måten skaper vi en verdi for våre medlemmer.

Hvem vil du gi en lilla rose?

- Den må gå til den tidligere lederen av Econa NTNU Handelshøyskolen, Oda Prytz Lien, for å ha sett meg og utfordret meg. Takket være henne så fikk jeg mulighet til å arrangere to spennende arrangement, samt delta på årsmøte slik at jeg fikk mer nærhet og kjennskap til resten av Econa.

Intervjuet er en del av serien "Studentlederen" i Econas tidskrift for økonomi og ledelse, Magma. Magma distribueres til Econas medlemmer og studenter på 4. og 5. studieår. Magma.no med forskningsartikler og foreningsstoff er åpent tilgjengelig for alle.

Ikke medlem? Sjekk Econas medlemsfordeler her!