Styremedlemmer i Econa Aust-Agder

ID foto 3ID foto 3ID foto 3Styreleder: Bjørn Otto Eliassen (f. 1960)

Bjørn Otto Eliassen har mastergrad i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder i 2004. Bjørn Otto har jobbet flere år som controller og rådgiver innen privat og offentlig virksomhet samt jobbet som KAM for Kitron AS i Arendal. Han arbeider nå som konsulent innen   forretningsutvikling i eget selskap.

 

 

Siv Vøllestad LarsenSiv Vøllestad Larsen

Styremedlem: Siv Vøllestad Larsen (f. 1983)

Siv jobber i Deloitte AS som manager innen Audit & Advisory i Grimstad og Kristiansand. Hun har vært i Deloitte i 9 år, hvorav de første årene i Bergen. Siv er utdannet siviløkonom med fordypning i Økonomisk Styring fra Norges Handelshøyskole (2007). I tillegg har hun en mastergrad i Regnskap og Revisjon fra samme studiested. Siv ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder i 2014.

 

Ingrid Mortensen KallevigIngrid Mortensen KallevigStyremedlem: Ingrid Mortensen Kallevik (f. 1988)

Ingrid Mortensen Kallevig er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Ingrid flyttet tilbake til Arendal sommeren 2017 etter å ha jobbet som konsulent i Deloitte Oslo. Nå jobber hun som rådgiver for Bouvet på Sørlandet og bor på Tromøya. 

 

 

Arne WangerudArne WangerudArne Wangerud

Styremedlem: Arne Wangerud (f. 1969)

Arne jobber som prosjektleder i A&K Wangerud og har erfaring innen prosjektledelse og forretningsutvikling fra flere store internasjonale bedrifter. Arne er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Arne ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder 2016.

 

 

Anja ThorsdalenAnja ThorsdalenStyremedlem: Anja Thorsdalen (f. 1973)

Anja jobber som Operations Manager ved Achilles Information Centre AS. Hun har jobbet i Achilles i 7 år. Anja er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har hun en mastergrad innen International Economics fra Mannheim University. Anja ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder 2016. 

 

 

Styremedlem Steinar Olsen (f. 1988) 

Steinar jobber som rådgiver Innovasjon ved Sørlandet Sykehus. Han har en master i økonomi fra Univeritetet i Tromsø og en Bachelor i økonomi fra Universitetet i Agder. Steinar ble valgt som leder i 2016 og gikk over til styremedlem i 2018.