Styret i Econa Aust-Agder

28.4.2020

Styret i Econa Aust-Agder består av følgende medlemmer:

Håkon Slyngstad2Styreleder: Håkon M. Slyngstad (f. 1976)

Håkon jobber som spesialrevisor i Kontroll og Rettsanvendelse, Skatt sør i Grimstad. Han er teamleder og jobber med kontroll av virksomheter. Håkon har tidligere jobbet 7 år som revisor i Deloitte AS, Oslo, der han jobbet med revisjon av små- og store virksomheter.  

Håkon er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, Sandvika, i 2002 med spesialisering i bedriftsutvikling. I tillegg har han studert IT fag i Australia i 1 år og 1 år med jus. Han er også Statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI, Nydalen. Under studieperioden var Håkon engasjert i Næringslivsutvalget på BI, både som økonomiansvarlig og leder. Videre var han med å arrangere karrieredag.

Håkon ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder i 2010 og har vært styreleder siden 2012.


Kurt Holm PedersenKurt Holm PedersenStyremedlem: Kurt Holm Pedersen (f. 1967)

Kurt jobber som spesialkonsulent i Arendal kommune i økonominettverket på Arendal kultur- og rådhus. Her har han jobbet siden mai 2012. Tidligere har han bl.a. jobbet et år i regnskapsnettverket i samme kommune og før det innenfor det danske rederiet DFDS hvor han var i konferansen, resepsjonen og til sist jobbet som marketing supervisor på et av deres skip.

Kurt er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Agder med spesialisering i International management men tok sin Bachelorgrad på hotellskolen ved Universitetet i Stavanger. Under studiene i Stavanger var han økonomiansvarlig for Serviceforum 2005-06 og markedsansvarlig for studentforeningen ”Jobbsenter” 2006-07, samt hjelpelærer og sensor i fagene personalledelse, serviceledelse og organisering. I tillegg har han studiekompetanse innenfor EU studier på UIA.

Kurt ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder 2012.


Hanne LassenStyremedlem: Hanne Lassen (f. 1982)

Hanne jobber som Prosjekt Controller og Planlegger hos National Oilwell Varco (APL Norway) på Hisøy. Her har hun jobbet siden oktober 2011. Tidligere har hun jobbet 4 år som prosjektleder på ventilasjon hos YIT Aust-Agder og som økonomikonsulent i Arendal Kommune.

Hanne er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Agder, 2005, med spesialisering i prosjektstyring. Som student var hun styremedlem i studentorganisasjonen for Siviløkonomer, Mercurius, hvor hennes verv var leder for Sørlandskonferansen.

Hanne ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder i 2012.

 
Siri-Ann RekdalStyremedlem: Siri-Ann Rekdal (f. 1980)

Siri-Ann jobber som Financial Manager hos Norsafe AS. Hun har jobbet hos Norsafe i 7 år.

Siri-Ann er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Agder, 2006, med fordypning i regnskap og økonomistyring.

Siri-Ann ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder i 2013.

 

Terje ArentzStyremedlem: Terje Arentz (f. 1974)

Terje jobber med salgsledelse som Business Manager i Servicedivisjonen hos Norsafe AS. Han har jobbet hos Norsafe siden januar 2013. Fra 2008 har Terje jobbet med salg og markedsføringsledelse hos Ugland Industrier og smykkeprodusenten Panorama før han begynte hos Norsafe. Fra før har han 10 års erfaring fra dagligvarebransjen hvor han jobbet med prisstrategi og kategoristyring i Coop Norge Handel.

Terje er utdannet siviløkonom fra Pacific Lutheran University i USA. Han tok spesialisering innen International Business ved Sun Yat-sen University i Guangzhou, Kina.

Terje ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder i 2014.


Siv Vøllestad LarsenStyremedlem: Siv Vøllestad Larsen (f. 1983)

Siv jobber for Deloitte AS som manager i revisjon i Grimstad og Kristiansand. Hun har vært i Deloitte AS i snart 7 år, hvorav de første årene i Bergen.

Siv er utdannet siviløkonom med fordypning i Økonomisk Styring fra Norges Handelshøyskole (2007), og har nylig tatt en mastergrad i Regnskap og Revisjon på samme studiested.

Siv ble valgt inn i styret i Econa Aust-Agder i 2014.

pt>