10 gode grunner til å være studentmedlem

Econa Student ivaretar økonomistudenter sin studietid, og gir de en god inngang til arbeidslivet. Her finner du mange gode grunner til å være en del av oss!

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

1. Et stort nettverk og trygghet

Et medlemskap i Econa, betyr at du hele tiden har en forening for økonomer i ryggen – både gjennom studier og i jobb. Vi hjelper deg med ulike utfordringer som du kan oppleve som student, og gir deg råd om hvordan du kan få din første jobb. Les mer om Econa her.

2. 15 studentgrupper med lokale arrangementer

For at du skal utvikle deg faglig og karrieremessig, arrangerer våre lokale studentgrupper mange kurs, arrangement og foredrag. Vi jobber for at du får muligheten til å komme i kontakt med yrkesaktive i ditt nærmiljø, og knytte nettverk ved å delta på lokale arrangementer. Finn dinstudentgruppeher.

3. Hjelp til å skrive CV og jobbsøknad

Du synes kanskje det er vanskelig å skrive en god CV og søknad. Det florerer av tips og råd og maler på nettet, men det er få fasitsvar.
Som studentmedlem i Econa får du CV og jobbsøknad evaluert og kvalitetssikret av vårt jobbsøkerteam. Send inn her.

4. Hjelp med arbeidskontrakt

Når du får tilbud om din første jobb etter endt studier bør du alltid sende inn arbeidsavtalen for en sjekk hos våre jurister før du signerer. Ta kontakt med oss via skjema for juridiske henvendelser.

5. Juridisk hjelp ved husleieforhold

Skal du leie eller si opp bolig? Har du fått uventet husleieøkning? Eller har du andre spørsmål knyttet til leieforholdet? Som studentmedlem kan du kostnadsfritt få råd i saker som angår husleieforholdet ditt. Kontakt oss her

6. Tilgang til en til en av markedets beste studentforsikringer

Det kan være dyrt å droppe forsikringer. Som medlem får du tilgang til en av markedets beste forsikringspakker for til en svært god pris! Les mer om studentforsikringen her.

7. Tilgang til en av markedets beste bankrenter

Som Econa Student medlem har du trolig markedets beste boliglånsrente til 1,25% og gode betingelser på BSU og sparekonto. Banktilbudet for student finner du her.

8. Eksamensforberedende kurs

Eksamensperioden kan være veldig stressende som student. For at du skal være best forberedt til eksamen arrangerer vi derfor flere eksamensforberedende kurs både lokalt og nasjonalt. Følg med på kurskalenderen når eksamen nærmer seg.

9. Mange gode rabatter

Bil, turutstyr, hoteller, lagringsplass eller trening. Vi har forhandlet gode rabattavtaler for deg – her er det penger å spare!

10. Spør oss, da vel!

Vi er her for deg. Du kan alltid spørre oss om råd. Vår studentansvarlig og rådgivere svarer deg på alt fra studenttilværelsen, arrangementer, studiemuligheter og skoler, hva du bør tjene på sommerjobben og mye mer.

Du kan også kontakte vårt Studentutvalg som fungerer som bindeleddet mellom foreningen og dens studentmedlemmer.

Følg oss på Facebook og Instagram for hyppige oppdateringer