- Tilsvarende mentorprogram ville kostet deg 30 000 kroner

Econa Mentor er et landsdekkende mentorprogram som strekker seg over et år. I likhet med karrieresenteret er programmet kostnadsfritt og kun for medlemmer.

- Hvis du er vekst- og læringsorientert bør det være en fullstendig no-brainer å oppsøke en mentor, sier Jacob Mørch som er gründer og daglig leder i et konsulentselskap. Da passet det veldig bra å få dette med medlemskap i Econa.

Givende for begge parter

Personlig vekst og utvikling er hovedmotivasjonen for de fleste som deltar i Econa Mentor. Adepten har gjerne en mer konkret utfordring man vil ha hjelp til. Felles for alle er at en ønsker en nøytral sparringspartner der det ikke er noen skjulte agendaer

577A2282- Vi kaller det en lærende allianse, da begge parter opplever det å delta i ordningen som utviklende. Lederutfordringer er en vanlig problemstilling. Enten man er ny som leder eller endringer som man må gjennomføre i lederrollen, forklarer Kristin Ølberg, karriererådgiver i Econa.

Kristin ser også at flere av mentorene blir med på flere runder. Dette beviser at programmet er engasjerende og at mentorene får mye igjen av å dele sine erfaringer.

- Det er vel ca 50% av mentorene som blir med videre. Dette er veldig gledelig, sier Ølberg.

Karriere koster!

- Det er et veldig godt tilbud. Tilsvarende mentorprogram ville kostet deg mellom 30 000 og 50 000 kroner om du skulle betalt fra egen lomme, sier Kristin Ølberg.

Som medlem i Econa har du i tillegg tilgang til hele karrieresenteret. Med blant annet intervjutrening, individuell karriererådgivning og søknadshjelp.

- En time hos karriererådgiver koster fort 1000-2000 kroner ute i markedet. I Econa får du det gratis gjennom medlemskapet. Så kontigenten tjenes fort inn om du benytter deg av Karrieresenteret, avslutter Ølberg.

Kontakt prosjektleder for Econa Mentor, Gry Skjellevik her

Se alle tilbudene i karrieresenteret her.

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.