Tips for digitale karrieredager

Årets karrieredager hvor studenter får møte potensielle arbeidsgivere er godt i gang. Muligheten til å slå av en kort og uformell prat på stand er dessverre borte i år, men digitale løsninger er på plass. Her er tipsene du trenger for digitale karrieredager.

Kristin Ølberg, karriererådgiver i EconaKristin Ølberg er karriererådgiver i Econa. Hun har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management, Medvind Personal og Mercuri.  

Kristins tre tips:

1. Finn dine favoritt arbeidsgivere og gå i dybden. Du kan ikke besøke alle. Forbered deg godt ved å lese deg opp på de ulike bedriftene som presenterer seg.

2. Lag en CV. Sørg for å få frem både personlige og faglige egenskaper.

3. Oppdater LinkedIn-profilen din. Potensielle arbeidsgivere vil alltid sjekke LinkedIn, og jeg anbefaler alle å ha jobbet godt med sin LinkedIn-profil.

Bli med på vårt webinar "Husk å ha LinkedIn-profilen din klar til karrieredagen!" den 22. september

 

Elisabeth Vale Opdal, HR-konsulent i RSM Norge ASElisabeth Vale Opdal jobber som HR-konsulent i RSM Norge AS, og har erfaring innen rekruttering og employer branding.

Elisabeths tre tips:

1. Ta kontakt og vis interesse. Selv om man ikke har mulighet til å møte representanter fra de ulike selskapene fysisk, er de fortsatt like interessert i å komme i kontakt med deg som student.

2. Forbered spørsmål og lag en liste over selskapene du vil snakke med. Tenk igjennom i forkant hva du er interessert i å vite mer om.

3. Fyll ut profilen på plattformen til Karrieredagen. Sørg for at selskapene kan se hva du studerer og hva du er interessert i å jobbe med.

Econa ønsker deg lykke til på årets karrieredager!

Her kan du lese mer om cv- og søknadshjelp du kan få som medlem av Econa 


Ikke medlem? Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.