To på helg med Hans Kristian Gjerstad

Årets ferie er unnagjort, heldigvis. Nå gleder Hans Kristian Gjerstad seg til at fotballen kan begynne å rulle på tv igjen.

Navn: Hans Kristian Gjerstad
Stilling: Revisor i KPMG
Medlem siden: 2012 

Hvorfor er det viktig å være medlem i Econa?

Jeg synes en av de store fordelene med Econa er deres gode medlemstilbud. Det er også viktig med den relevante og nyttige informasjonen man som medlem får tilgang til. I tillegg gir det en trygghet å være tilknyttet en organisasjon med kunnskap og kompetanse om muligheter og utfordringer i arbeidslivet innenfor det jeg selv har studert.  

Hvordan ser drømmereisen ut? Og hva blir realiteten for ferieåret 2020?

Drømmereisen for 2020 ble heldigvis realisert rett før koronaen stengte ned landet, med tur til Sør-Amerika. Høydepunktet var karneval i Rio! Med dagens situasjon kan det bli en stund til neste reise, så jeg er glad for at årets ferietur er gjort unna.

Hvilket smitteverntiltak gleder du deg mest til/over mykes opp? Og hvorfor?

Jeg ser veldig frem til at man kommer i gang med sport på TV igjen, så det å få i gang fotballen rundt om i Europa blir bra. Det har vært et savn de månedene det ikke har vært noe livesport på TV, og det er begrenset hvor lenge det er moro å se på gamle høydepunkter fra tidligere mesterskap.

Hva er din favorittpodcast?

Det er definitivt Aftenpodden, som analyserer politikk og aktuelle hendelser med innsikt og mye humor. Det er alltid lærerikt og spennende å lytte til!

Les flere "To på helg" her 

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.