To på helg med Kristina Ågedal

Kristina Ågedal deler sine beste tips for hjemmekontor, og forteller om hva som gjør henne stolt.

Navn: Kristina Ågedal
Stilling: Associate revisjon i EY 
Medlem siden: 2015

Hvorfor er det viktig å være medlem i Econa?

Econa har vært viktig for meg siden tidlig i studieløpet. Både gjennom medlemsfordeler, nettverksbygging og sosiale arrangement. Som student var det sosiale det viktigste, og Econa har fungert bedre enn Tinder for undertegnede. Nå som jeg er ferdig med å studere er det viktig for meg å ha en faglig sterk organisasjon i ryggen. I tillegg har vel nettverksbygging aldri vært viktigere enn nå som jeg er fersk i arbeidslivet.

Hva er ditt beste tips til alle som jobber på hjemmekontor?

Alle gode ting er 3!

1. Ta seg tid til kaffepauser med kolleger på Teams, Skype eller Facetime! Gjerne ute i solen nå som vi har fått litt sommervær

2. Unngå å kommentere om den midlertidige kollegaen (samboeren) bruker irriterende mye tid på FIFA i stedet for husarbeid

3. Rydde bort skjermene og PCen etter endt arbeidsdag for å få en følelse av at man faktisk har fri på kveldene (dersom man i likhet med oss har fylt opp spisebordet i stua med teknisk utstyr). Da har man og plass til å nyte en bedre middag på det som de siste ukene har vært skrivebordet.

Hva gjør deg stolt?

Det som gjør meg stolt er å gjennomføre noe som jeg har jobbet med over lengre tid eller sett på som en stor utfordring. Det kan enten være en utfordrende arbeidsoppgave, en beinhard treningsøkt/oppnå et treningsmål eller en god matrett. Det viktigste er egen følelse av selvrealisering, men andres anerkjennelse er selvfølgelig en bonus. Forventningene er ikke så høye om dagen, så har hatt mange stolte øyeblikk de siste ukene.

Les flere "To på helg" her 
 

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.