To på helg med Marit Juul

Hvordan havnet Econamedlem Marit Juul på fjelltur med en jordmor og en prest? Les mer om dette og andre fritidsaktiviteter på lista til et engasjert medlem!

Navn:  Marit Juul
Stilling: Controller i Oslo kommune, Utviklings- og kompetanseetaten siden høst 2019
Medlem siden: 1997

Hvordan kobler du av på fritiden?

Jeg har to barn på 10 og 12 år, så det er hektiske dager med jobb og skole. Friluftsliv og sport står høyt på prioriteringslista. Etter en snøfattig vinter har vi måttet finne på andre aktiviteter enn ski. Svømming, innendørsklatring og skøyter har stått på aktivitetslista i vinter. Men en rolig lørdagsmorgen med kaffi og aviser er heller ikke å forakte.  Ellers treffer jeg studievenner fra NHH-tiden jevnlig med en dash kultur, vin og teater.  

Hva gjør deg stolt?

Å være del av et felleskap både faglig og sosialt er viktig for meg.  Det å mestre nye ting gir meg et lite kick. Men aller best er å få til noe sammen i et fellesskap.  Det gir meg en god følelse.  Jeg var på fjelltur til Glittertind sammen med bedriftsidrettslaget til Oslo kommune i fjor høst.  Og da ble jeg faktisk litt stolt av bredden og alle yrkesgrupper som finnes i kommunen. Vi hadde både jordmor og prest med på fjellturen, men heldigvis fikk vi ikke bruk hverken for presten eller jordmora underveis. Det ble mye latter og mange interessante diskusjoner på kvelden.  

Hvorfor er det viktig å være medlem i Econa?

Medlemsfordelene, kurs, fagtidsskriftet Magma, karriereveiledning, lønnsstatistikken og sosiale nettverksmøter med tidsaktuelle og interessante tema. Gjennom Econa har jeg fått sertifisert meg som økonomitrener i Økonomiglede. Vi underviser i personlig økonomi, og det er gøy og givende å møte ungdommer.

Les flere "To på helg" her