To på helg med Ragnhild Dahle Heen

Hvordan feirer man 17. mai med familien når det er en meter snø i hagen?

Ragnhild Dahle Heen
Foto: Marius Fiskum

Navn: Ragnhild Dahle Heen
Stilling: Manager, Consulting, PwC
Medlem siden: 2011

Hvorfor er det viktig å være medlem i Econa?

Det jeg setter mest pris på som medlem i Econa er de sosial og faglige arrangementene som gjør at du møter mange inspirerende økonomer som du ellers ikke hadde blitt kjent med. Jeg har også erfart viktigheten av å kunne slå på tråden til Econas dyktige advokater, en tjeneste du ikke fullt ut forstår verdien av før man ønsker å avklare en situasjon hvor juridisk kompetanse er betydningsfullt.

Hvordan skal du feire 17.mai?

Når min sønn på 6 år kan informere lillesøster på 4 år om at 17. mai er avlyst får du lyst å invitere venner og familie på storslått og coronavennlig 17. maifeiring, men med en meters snø i hagen byr det på en del begrensinger. Vi kommer derfor til å feire deler av dagen i båten vår og delta i Tromsøs båttog, og når barnas ønske for 17. mai er sjokoladekuler som er superenkle å lage, så tenker jeg at årets 17. mai kommer til å bli en hyggelig feiring for både store og små.                  

Hvordan blir sommerferien i år?

BåtturI år skal vi kombinere hyttelivet med båtlivet i Lofoten og Vesterålen. Vi er så heldig å ha en primitiv hytte på en liten øy ved innsiget til Trollfjorden, og i kombinasjon med en båt med overnattingsmulighet, gir dette oss muligheten til å oppleve stadig nye idylliske plasser i området.  

Hva er ditt beste tips til Norgesferie?

Helt klart å ta turen til Lofoten og Vesterålen, men for å virkelig oppleve området krever det litt forflytning enten det er via bil- eller båtveien. Og har du muligheten til å ta med en SUP (padlebrett) kommer du til å få en magisk naturopplevelse du sent vil glemme. God sommer!

Les flere "To på helg" her 

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.