Rammen for denne tradisjonelle festen gir en meget god matopplevelse og en flott anledning for sosialt samvær med et vidt spekter av foreningens medlemmer.
Hovedansvarlig for Bacalaofestivalen og i Brevik verdensberømte sjef stuert Anders Hyvik, står for maten og formann Kai Lunde styrer oss gjennom tradisjoner og legger grunnlaget for en hyggelig og inspirerende kveld.
På fjorårets arrangement var det aktiv lobby virksomhet for å få interne underholdningskrefter til å stille opp i 2013. Har du et talent som bør frem i lyset, kontakt Geir Bårdstu på tlf 9289 7606.
Det blir satt opp felles transport tur/retur Skien og Porsgrunn sentrum kl 18.30 med retur fra Brevik kl 01:30.
Vi gleder oss til å møte deg.
Vennlig hilsen
Styret for Econa Telemark
Deltageravgiften er kr 400 per person. Påmeldingen er bindende og avmelding refunderes ikke. Det er kun medlemmer i Econa som kan melde seg på og hvert medlem kan ta med seg en gjest. Begge navn må da med i påmeldingen og det må betales for begge. Påmeldingen er ikke gyldig før betaling er foretatt og du får kvittert at den er registrert.
Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.
Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.