Arrangementet er atter tilbake i maritime omgivelser i historiske lokaler hos Sjømannsforeningen i Brevik. Den nye rammen for denne tradisjonelle samlingen vil fortsatt gi en god matopplevelse og en flott anledning for sosialt samvær med et vidt spekter av foreningens medlemmer.
Hovedansvarlig for Bacalaofestivalen og i Brevik den så verdensberømte sjef stuert Anders Hyvik, står for maten. Vi vil holde fast på kulturelle bidrag fra deltakerne, og vi er sikre på at grunnlaget er tilstede for å skape en hyggelig og inspirerende kveld.
Det blir satt opp transport tur/retur henholdsvis fra Skien og Porsgrunn sentrum.
Bindende påmelding sendes til Jan Kvidaland, jan.kvidaland@beha-hedo.com tel: 90 69 28 50 innen 29.oktober.
Egenandelen er kr 250 pr person, og innbetales til konto nr: 7147.20.59674.
Vi gleder oss til å møte deg.
Vennlig hilsen
Styret for Siviløkonomene i Telemark.
Geir - Jan - Margit - Marius - Svein Erik
Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.
Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.