Tung i kroppen og ensom i toppen?

Bli med på Econas nye aktivitetstilbud – Econa Aktiv

Sitter du med følelsen at denne vinteren er ekstra tung? Da er du absolutt ikke alene. Vi mennesker er sosiale vesen som trenger interaksjoner med andre for å føle oss vel. En annen ting vi trenger for å føle oss vel er fysisk aktivitet. For mange av oss, så har både sosial omgang og fysisk aktivitet vært mangelvare denne høsten og vinteren. Vi i Econa er stolte av å presentere et tilbud som skal gjøre noe med nettopp dette! 

Vi starter opp hver mandag fra 22. februar fra 17.30 til 19.00 

Det vil testes i Oslo frem til sommeren, før vi vil vurdere utvidelse til flere byer. 

Dette er et lavterskeltilbud som passer for deg som ønsker å være i fysisk aktivitet sammen med andre – under forhold som naturligvis etterlever gjeldende smittevernregler. Vi starter med gå- og løpeturer, alt ettersom hva du selv ønsker, utendørs sentralt i Oslo, etter arbeidstid. 

Econa Aktiv er en samlingsarena hvor sosialt samvær, idrettsglede og nettverk står i fokus. Her kan alle delta, uavhengig av fysisk form eller ferdigheter – og vi kan love deg at du sitter igjen med mer energi, økt nettverk og til og med, fine gaver. For å gi deg et ekstra incentiv til å være litt aktiv vil du få et gavekort på 500,- når du har deltatt fem ganger, og en flott dunjakke om du deltar ti ganger eller mer i løpet av et semester. 

Vi stiller med kasser til oppbevaring og ambassadører som kan passe på tingene dine mens du er i aktivitet. Du får også låne en refleksvest av oss så sikkerheten er ivaretatt. Når du er ferdig vil du få tilbud om frukt, en smoothie eller annet påfyll. Iblant vil vi også stille med veiledere som kan gi tips til løpeteknikk, tøyeøvelser eller lede en runde for de som ønsker en hare. 

Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp, og du velger selv tempo, distanse og hvor lenge du vil holde på. Antakelig finner du andre som har samme preferanser som deg. 

Mer informasjon og påmelding kommer.