Ung i Arbeid

Vi er opptatt av at våre medlemmer får en god start på karrieren. Den skal være full av muligheter og uten begrensninger. Vi har derfor utviklet en rekke spennende og nyttige tilbud til deg som er relativt ny i arbeidslivet.

Gjennomlesing av din første arbeidskontrakt: 

Våre jurister tilbyr 24 timers garanti for å lese gjennom og vurdere innholdet i din første arbeidskontrakt. Send inn din arbeidskontrakt til advokat@econa.no

Ung i Arbeid nettverk: 

Econa har 14 lokalavdelinger over hele landet. I endel lokalavdelinger avholdes det egne arrangement for Ung i Arbeid - medlemmene våre. Her vil du få spennende faglig input og samtidig anledning til å mingle med andre unge økonomer. Du kan alltid ta med en venn eller kollega på disse møtene. Se oversikt over alle arrangementene her. 

CV- og søknadsretting:

Vi tilbyr bistand med CV og søknadsbrev. Hvis du ønsker tilbakemelding på din CV eller søknad, send dokumentene og medlemsnummeret ditt til post@econa.no.

Ung i Arbeid-veiviser: 

Veiviseren gir deg tips til arbeidssøkerprosessen og forteller deg hva du skal se etter i arbeidskontrakten før du signerer. Veiviseren gir deg også en indikasjon på hva du bør ha i lønn dine første år i arbeid. Veiviseren er nyttig for alle, men har et spesielt fokus på masterstudenter og økonomer med mindre enn fem års arbeidserfaring. Last ned veiviseren her.

Kurs: 

Econas medlemmer får kr. 1500,- i rabatt på kurs og konferanser levert av Econa Kompetanse og vi setter hvert år opp flere kurs som er skreddersydd for deg som befinner deg i startgropen av karrieren. Se Econas kurskalender her.