Se studentansvarlig sine beste vervetips

Trenger du hjelp med gode argumenter? Her er 4 tips som hjelper deg å lykkes med vervingen.

Simen Høgberg studentansvarlig


Lykke til med å verve! Se premier og betingelser for å delta her 

 1. Finn ut hva som kan trigge den du snakker med sin interesse for medlemskap. Det er egentlig ikke noe å lure på, for det lønner seg rett og slett og være medlem, både for karrieren, tryggheten, det sosiale under studietiden, og økonomisk. 

  Økonomisk lønnsomt
  For kun 300,- kroner i året (25,- kr i måneden) kan du være med på nyttige samlinger og faglige kurs, bygge nettverk og ikke minst mange sosiale arrangementer. I tillegg får du gode lånebetingelser og forsikringer og andre rabattavtaler.  

  Støtte i karrieren

  - Econa gir deg råd om hvordan du bør gå frem når du skal søke på din første jobb. Du får gjennomlesning og tips til cv’en og arbeidskontrakten når du kommer så langt. 

  Trygghet
  - Som medlem av Econa har du alltid en forening i ryggen som kjenner din utdanning og hva du kan oppleve av utfordringer i studietiden og i arbeidsmarkedet.
  - Ingen annen forening kan ditt fag og økonomers arbeidssituasjon som Econa, Med 24 000 økonomer i medlemsmassen vet de hva vi er opptatt av. 

  Egenutvikling
  -
  Du kan delta aktivt i foreningen, det er lærerikt og cv’n din vil stikke seg ut fra massen når du skal søke jobb. Du kan f eks bli med i studentutvalg, være aktiv i studentpolitikk og delta på nyttige samlinger og arrangementer som kan bygge deg opp. 
 1. Hvorfor er du selv medlem av Econa? Fortell om hva du opplever som positivt.

 2. Snakk gjerne om et medlemstilbud du selv har benyttet deg av og hva du fikk igjen for det.

 3. Hvordan ble du selv vervet inn i Econa? 

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!