Vil du bli norgesmester?

Påmeldingen til vårens vakreste eventyr er åpnet. Nå kan du få muligheten til å smykke deg med tittelen norgesmester. Samle et lag og meld deg på i dag!

Vil du bli norgesmester?

Econa skal igjen kåre Norges beste økonomistudenter. Sammen med våre samarbeidspartnere i Danske Bank, BDO og Dagens Næringsliv vil du få muligheten til å teste din kunnskap i praksis og samtidig få en unik mulighet til å vise deg frem for potensielle arbeidsgivere. I tillegg til å kjempe om pengepremie, heder og ære, vil du også få mulighet til å bygge nettverk med andre dyktige økonomistudenter. Kanskje får du også representere Norge i nordisk mesterskap. 

Econa Student har mye spennende å tilby når semesteret nå straks er i gang igjen. Vi skal selvfølgelig arrangere NM i økonomi 2021 hvor du får bryne seg på blant annet grunnleggende pensum, regnskap og case. 

Vi håper at vi kan gjennomføre årets arrangement på en så «normal» måte som mulig, men vi tar også selvfølgelig høyde for at noe av konkurransen må gjennomføres digitalt. 

Påmeldingen er åpen, og siste frist er 2. mars. 

Første runde:

Fagoppgaver, multiple choice. Konkurransen gjennomføres den 3. mars, valgfritt mellom klokken 11.00-20.00.

Inntil ti lag fra hver skole går videre til neste runde, etter at de 30% svakeste totalt er strøket.

Andre runde:

Skolefinalene holdes den 17. mars på de ulike lærestedene. Det vil være caseoppgaver levert av BDO.

Tredje runde:

De ti beste lagene i landet blir invitert til en finaledag i Oslo fredag 9. april med avsluttende bankett. Dagen vil bestå av fag- og caseoppgaver levert av Danske Bank, i tillegg til litt faglig påfyll.

  • Alle lagene som kommer til finalen vil få dekket reise, opphold og bankettmiddag.
  • Laget som vinner får: en sjekk på 30 000,-, presentere sitt case for ledergruppen i Danske Bank Norge og en helsides gratulasjon i Dagens Næringsliv. 
  • De vil også få muligheten til å representere Norge i Nordisk mesterskap i 2021. 

Les mer om NM i økonomi og meld deg på!