Champagne og musserende vin - smaking og blindtesting
Er du klar for en sprudlende opplevelse - Champagne og musserende - smaker du forskjellen. Ove Botnevik ta oss med på en blindtesting av Champagne og musserende.
Kursdetaljer
Tid og sted
- Fredag 31. oktober
- 19.00 - 22.00
- Grand Hotel Terminus
- Zander Kaaes gate 6
- Bergen
Priser, plasser og frister
- Medlem: 475,-
- Gjest/Ikke medlem: 600,-
- Student medlem: 475,-
- Ledige plasser: 45
- Påmeldingsfrist: 20. oktober
Kontaktperson
- Jan Georg Tangenes
- Tlf: 48014157
- jan.tangenes@uib.no
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
Det finnes flere fortellinger om hvor opphavet til vin med bobler, eller CO2, stammer fra. Den første kjente kommersielle produksjonen av musserende vin, som vi i dag kjenner som champagne, begynte på slutten av 1600-tallet i Champagne-distriktet i Frankrike.
I dag produseres det musserende vin i de fleste vinområder verden rundt. Champagne er på mange måter ledestjernen blant musserende viner, men vi finner samtidig et stort mangfold i vinstil som henger sammen med valg av druetyper, jordsmonn og geografi.
På smakingen 31. oktober vil vi servere noen gode champagner og musserende viner. Vi vil presentere vinene først og deretter gjennomføre en blindsmaking. En god anledning til å vurdere vinstil, kvalitet, pris og ikke minst egne preferanser
Ingen refusjon av deltakeravgift etter påmeldingsfristen 20.10.2025