Gresk Vin & Kulturmarked
Bli med Econa Ung på en kveld der gresk vin, kultur og gode samtaler møtes. I intime omgivelser får du oppleve smaken av Hellas. En sosial og eksklusiv kveld for deg som vil utvide både nettverket og horisonten.
Kursdetaljer
Tid og sted
- Torsdag 20. november
 - 18.00 - 20.00
 
- Vine & Olives
 - Bygdøy allé 62
 - 0265, Oslo
 
Priser, plasser og frister
- Medlem: 199,-
 - Student medlem: 199,-
 
- Ledige plasser: 30
 - Påmeldingsfrist: 20. november
 
Kontaktperson
- Oscar Kristensen
 - Tlf: 98852404
 - osckri@outlook.com
 
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
            
    Et lite stykke Hellas – midt i Oslo. Econa Ung inviterer til Gresk Vin og Kulturmarked – en kveld hvor sansene får styre. Sammen med vinekspert Jane Nisbet Huseby fra Oslo Wine School utforsker vi en håndplukket rekke greske viner, presentert med historier om menneskene, kulturmarkedet og tradisjonene bak.
Kvelden finner sted hos Vine & Olives, en nyåpnet gresk restaurant på Frogner som har skapt et rom for ekte middelhavsstemning – der råvarer, balanse og varme står i sentrum. Kjøkkenet serverer en spesialkomponert tastingmeny som løfter frem vinene og lar Hellas tre tydelig frem i både smak og atmosfære.
Dette er en kveld for deg som vil oppleve noe annerledes – en kombinasjon av faglig inspirasjon, sosialt fellesskap og rene smaksopplevelser. Enten du er nysgjerrig på vin, interessert i kultur eller bare vil ha en kveld utenom det vanlige, er dette et arrangement du ikke vil gå glipp av.
Om kursholder:
            
    Jane er en av de få i Norge som er tatt opp som Master of Wine-student – den mest krevende vintittelen å oppnå i verden – og besto teorieksamen på første forsøk. Hun har Wine & Spirit Education Trust (WSET) Diploma in Wines & Spirits, og er Certified Wine Educator både for WSET og Wine Scholar Guild vinkurs.
«Fra barndommen på en gård i Skottland til oppgaver som vindommer i internasjonale konkurranser, har vin i mange år vært en viktig del av livet mitt. Jeg elsker å undervise om vin, og jo mer du trener desto større blir vinopplevelsen!»