Julebord og vinsmaking med Econa
Tradisjonen tro inviterer Econa Rogaland våre medlemmer til vår årlige gallamiddag med vinsmaking i Festsalen på Gaffel & Karaffel. Ta på deg finstasen og festhumøret, og bli med!
Kursdetaljer
Tid og sted
- Fredag 14. november
- 19.00 - 00.00
- Gaffel og Karaffel
- Øvre Holmegate 20
- 4006, STAVANGER
Priser, plasser og frister
- Medlem: 1000,-
- Gjest/Ikke medlem: 1500,-
- Student medlem: 1000,-
- Ledige plasser: 92
- Påmeldingsfrist: 7. november
Kontaktperson
- Lan Pham
- Tlf: 45417573
- Lan.pham@live.no
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
Dørene åpner kl 19.00, hvor aperitif serveres for de som ønsker å mingle før middagen serveres. Etter middagen er det gode muligheter til å bli igjen for å danse eller knytte nye bekjentskap :-)
Årets tema er California - et av verdens fremste vinområder, kjent for å produsere 80-95 % av all amerikansk vin, med en enorm variasjon i vinstiler fra fyldig Cabernet Sauvignon til elegante Pinot Noir. Chardonnay er et eksempel på hvitvin som gir stor variasjon i smak og fylde etter hvor den er dyrkes. De produserer også strålende musserende viner.
Aperitif:
Pet Nat Rosé, Scribe Winery, Sonoma
---
Tunfisk Tataki wonton & miso mayo
Tyler Chardonnay 2023, Santa Barbara County
Rombauer Chardonnay 2021, Carneros
---
Braissert Lammeskulder rødvinsky, sesongens grønnsaker og potetpuré
Vivier Sonoma Coast Pinot Noir
Ridge Pagani Ranch Zinfandel
---
Lokale Oster
Stavanger Ysteri og Jærpikene
Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon
Rigde Montebello Cabernet, Santa Cruz Mountains
Vi gjør oppmerksom på at påmelding med egenandel er bindende.
Husk og oppgi evt allergener i kommentarfeltet ved påmelding!
Dersom arrangementet blir fullbooket kan du stå på venteliste. Send i så fall en e-post til arr@econa.no.