Julebord og vinsmaking med Econa

Tradisjonen tro inviterer Econa Rogaland våre medlemmer til vår årlige gallamiddag med vinsmaking i Festsalen på Gaffel & Karaffel. Ta på deg finstasen og festhumøret, og bli med!

Tid og sted

  • Fredag 14. november
  • 19.00 - 00.00
  • Gaffel og Karaffel
  • Øvre Holmegate 20
  • 4006, STAVANGER

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 1000,-
  • Gjest/Ikke medlem: 1500,-
  • Student medlem: 1000,-
  • Ledige plasser: 38
  • Påmeldingsfrist: 7. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet

Årets arrangement vil bli større og bedre enn tidligere, og det vil bli servert hele 5 retter og 7 viner. 

Dørene åpner kl 19.00, hvor aperitif serveres for de som ønsker å mingle før middagen serveres. Etter middagen er det gode muligheter til å bli igjen for å danse eller knytte nye bekjentskap :-)

Årets tema er California - et av verdens fremste vinområder, kjent for å produsere 80-95 % av all amerikansk vin, med en enorm variasjon i vinstiler fra fyldig Cabernet Sauvignon til elegante Pinot Noir. Chardonnay er et eksempel på hvitvin som gir stor variasjon i smak og fylde etter hvor den er dyrkes. De produserer også strålende musserende viner.

Husk og oppgi evt allergener i kommentarfeltet ved påmelding!

Det er mulig å velge alkoholfritt. Skriv inn i kommentarfeltet så vil 250,- bli refundert.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding med egenandel er bindende.

Aperitif:
Pet Nat Rosé, Scribe Winery, Sonoma

---
Tunfisk Tataki wonton & miso mayo
Tyler Chardonnay 2023, Santa Barbara County
Rombauer Chardonnay 2021, Carneros

---
Braissert Lammeskulder rødvinsky, sesongens grønnsaker og potetpuré
Vivier Sonoma Coast Pinot Noir
Ridge Pagani Ranch Zinfandel

--- 
Lokale Oster
Stavanger Ysteri og Jærpikene
Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon
Rigde Montebello Cabernet, Santa Cruz Mountains

Dersom arrangementet blir fullbooket kan du stå på venteliste. Send i så fall en e-post til arr@econa.no.