Julebord og vinsmaking med Econa
Tradisjonen tro inviterer Econa Rogaland våre medlemmer til vår årlige gallamiddag med vinsmaking i Festsalen på Gaffel & Karaffel. Ta på deg finstasen og festhumøret, og bli med!
Kursdetaljer
Tid og sted
- Fredag 14. november
- 19.00 - 00.00
- Gaffel og Karaffel
- Øvre Holmegate 20
- 4006, STAVANGER
Priser, plasser og frister
- Medlem: 1000,-
- Gjest/Ikke medlem: 1500,-
- Student medlem: 1000,-
- Ledige plasser: 38
- Påmeldingsfrist: 7. november
Kontaktperson
- Lan Pham
- Tlf: 45417573
- Lan.pham@live.no
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
Årets arrangement vil bli større og bedre enn tidligere, og det vil bli servert hele 5 retter og 7 viner.
Dørene åpner kl 19.00, hvor aperitif serveres for de som ønsker å mingle før middagen serveres. Etter middagen er det gode muligheter til å bli igjen for å danse eller knytte nye bekjentskap :-)
Årets tema er California - et av verdens fremste vinområder, kjent for å produsere 80-95 % av all amerikansk vin, med en enorm variasjon i vinstiler fra fyldig Cabernet Sauvignon til elegante Pinot Noir. Chardonnay er et eksempel på hvitvin som gir stor variasjon i smak og fylde etter hvor den er dyrkes. De produserer også strålende musserende viner.
Husk og oppgi evt allergener i kommentarfeltet ved påmelding!
Det er mulig å velge alkoholfritt. Skriv inn i kommentarfeltet så vil 250,- bli refundert.
Vi gjør oppmerksom på at påmelding med egenandel er bindende.
Aperitif:
Pet Nat Rosé, Scribe Winery, Sonoma
---
Tunfisk Tataki wonton & miso mayo
Tyler Chardonnay 2023, Santa Barbara County
Rombauer Chardonnay 2021, Carneros
---
Braissert Lammeskulder rødvinsky, sesongens grønnsaker og potetpuré
Vivier Sonoma Coast Pinot Noir
Ridge Pagani Ranch Zinfandel
---
Lokale Oster
Stavanger Ysteri og Jærpikene
Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon
Rigde Montebello Cabernet, Santa Cruz Mountains
Dersom arrangementet blir fullbooket kan du stå på venteliste. Send i så fall en e-post til arr@econa.no.