Julebord og vinsmaking med Econa

Tradisjonen tro inviterer Econa Rogaland våre medlemmer til vår årlige gallamiddag med vinsmaking i Festsalen på Gaffel & Karaffel. Ta på deg finstasen og festhumøret, og bli med!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Årets arrangement vil bli større og bedre enn tidligere, og det vil bli servert hele 5 retter og 7 viner. 

Dørene åpner kl 19.00, hvor aperitif serveres for de som ønsker å mingle før middagen serveres. Etter middagen er det gode muligheter til å bli igjen for å danse eller knytte nye bekjentskap :-)

Årets tema er California - et av verdens fremste vinområder, kjent for å produsere 80-95 % av all amerikansk vin, med en enorm variasjon i vinstiler fra fyldig Cabernet Sauvignon til elegante Pinot Noir. Chardonnay er et eksempel på hvitvin som gir stor variasjon i smak og fylde etter hvor den er dyrkes. De produserer også strålende musserende viner.

Husk og oppgi evt allergener i kommentarfeltet ved påmelding!

Det er mulig å velge alkoholfritt. Skriv inn i kommentarfeltet så vil 250,- bli refundert.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding med egenandel er bindende.

Aperitif:
Pet Nat Rosé, Scribe Winery, Sonoma

---
Tunfisk Tataki wonton & miso mayo
Tyler Chardonnay 2023, Santa Barbara County
Rombauer Chardonnay 2021, Carneros

---
Braissert Lammeskulder rødvinsky, sesongens grønnsaker og potetpuré
Vivier Sonoma Coast Pinot Noir
Ridge Pagani Ranch Zinfandel

--- 
Lokale Oster
Stavanger Ysteri og Jærpikene
Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon
Rigde Montebello Cabernet, Santa Cruz Mountains

Dersom arrangementet blir fullbooket kan du stå på venteliste. Send i så fall en e-post til arr@econa.no.