Fransk mat og vin i kombinasjon på Kulinarisk Akademi
Vi inviterer til en kveld på Kulinarisk Akademi der dere vil lære om mat- og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Kursdetaljer
Tid og sted
- Tirsdag 3. mars
- 17.00 - 22.00
- Kulinarisk Akademi
- Maridalsveien 87
- 0178, Oslo
Priser, plasser og frister
- Medlem: 1650,-
- Gjest/Ikke medlem: 2500,-
- Student medlem: 1650,-
- Ledige plasser: 4
- Påmeldingsfrist: 12. februar
Kontaktperson
- Carolin Azar
- Tlf: 41127902
- caro.azar@icloud.com
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Grunnprinsippene bak mat og vin i kombinasjon forklares, og kokken deler villig av sine kunnskaper om råvarer, smak og teknikk.
Menyene varierer, men de vil alltid være basert på sesongens aller beste råvarer.
Det garanteres en smakfull og lærerik opplevelse dere sent vil glemme. Kveldens meny består av fem retter. Ved ankomst serveres noe å bite i, slik at dere kan senke skuldrene, mingle litt og komme i god stemning før middagen starter.
Varighet: ca. 3-5 timer
Inkludert i prisen: tygg ved ankomst (drikke til må bestilles av en selv), 5-retter med tilhørende vinpakke, privat kokk og egen vinkyndig servitør.
Kom gjerne alene for å bygge nettverk og møte nye mennesker, eller gi opplevelsen i julegave og nyt en hyggelig og minnerik aften sammen med oss.
Oppmøte: kl 17.00 Adresse: Maridalsveien 87, vi har eget lokalet for oss selv.
Påmeldingen er bindende etter at påmeldingsfisten er utløpt.